ArcSoft PhotoStudio

ArcSoft PhotoStudio 6.0.0.138

Puike fotobewerker met veel effecten

VOOR

  • Leuke effecten
  • Werkt met lagen

TEGEN

  • Venster niet minimaliseerbaar

Goed
7

ArcSoft PhotoStudio is een kloon van Adobe Photoshop en een redelijke goede. De fotobewerkingssoftware zit boordevol effecten en handige gereedschappen.

ArcSoft PhotoStudio is een fotobewerkingspakket dat je snel en eenvoudig installeert. Met de software bewerk je foto's in de stijl van Adobe's Photoshop. Het pakket lijkt heel erg op deze concurrent en werkt ook met lagen. Hierdoor snijd je gemakkelijk delen van foto's uit, om te bewerken of elders in te plakken.

Er zitten leuke effecten in ArcSoft Photostudio. Naast de gebruikelijke rode-ogen reductie is er bijvoorbeeld een Face Beautify-functie. Hiermee smeer je rimpeltjes weg en leg je waar nodig wat meer kleur over menige wang. Schilderachtige effecten vind je onder het uitrolmenu 'Schone Kunsten'. Het zijn waarachtig jofele trucjes die je uithaalt met ArcSoft PhotoStudio. Een klein smetje op het geheel is de afwezigheid van een functie om het programmavenster te minimaliseren.

ArcSoft PhotoStudio's heldere interface oogt fris vergeleken met Adobe's drukke gereedschappen-palet. De effecten zijn plezant en de gereedschappen adequaat, dus al met al is dit een prima en effectief grafisch pakket.

ArcSoft PhotoStudio ondersteunt de volgende formaten

JPG, GIF, BMP, PNG, PSF, FPX, PCD, PCX, PSD, TIF, TGA, DNG, CRW, ERF, RAF, DCR, MRW, MEF, NEF, ORF, RAW, RW2, PEF, X3F, ARW, SR2

Meeste downloads Grafisch & Ontwerp voor mac

Meer
ArcSoft PhotoStudio

Download

ArcSoft PhotoStudio 6.0.0.138

Beoordelingen about ArcSoft PhotoStudio

  • door Anonymous

    Vensters niet te minimaliseren en niet weg te klikken daarom onbruikbaar.
    Wanneer ik bv. een toepassing aanklik ...   Meer